Onze ocicats

Ocicat Yuuna
Yuuna
Onze jongste Ocicat poes, geboren op 22 november 2016 bij Cattery Maxcellent.
Deze kleine doerak is heel sociaal en vind visite ontzettend leuk, vooral als ze met haar komen spelen. Kinderen vindt ze geweldig, groot en klein. Apporteren doet ze het liefst. Yuuna is soms net een klein hondje. Bang is ze ook nergens van. Als de stofzuiger aan wordt gezet, dan is ‘Yuun’ er als eerste bij om te kijken wat dat lawaaierige ding nu weer gaat doen. De planning is om begin 2018 met Yuuna een nestje kittens te krijgen.

Wil je weten of er momenteel kittens beschikbaar zijn?

Kijk dan op onze pagina ‘Ocicat kittens‘.

Ocicat keiko
Keiko
Onze oudste Ocicat poes op dit moment, geboren op 16 juli 2010 bij Cattery Withywindle.
Keiko is een ontzettende kroelkont maar is kieskeurig met wie ze mag en wie niet. Ze heeft veel vrienden, maar kleine kinderen, daar heeft ze het niet zo op want die vind ze maar eng. Snoepjes, daar is Keiko niet zo van. Het liefst ligt Keiko op bed, met zoveel mogelijk aandacht van haar baasjes.

Lees hier een van onze blogs over Keiko:
Keiko en de versterker

Ocicat kayaKaya†
Eind 2007 als herplaatser bij ons komen wonen.
Kaya was onze grote liefde. Intelligent, eigenaardig, sociaal en ontzettend lief. Kaya hield van haar baasjes, en vooral van eten. Als er spelletjes waren waar snoepjes als beloning te verdienen waren, stond Kaya vooraan. In mei 2017 hebben we Kaya helaas moeten laten inslapen omdat ze ziek werd. Gelukkig heeft ze nog een respectabele leeftijd van 14 jaar mogen bereiken.

Lees onze laatste blog over Kaya:
Your wings were ready, but our heart was not