Onze ocicats

Ocicat Yukihyo
Yukihyou – ‘Yuki’
Onze Ocicat dekkater, geboren op 18-01-2019.
Yuki is een echte knorrepot. Hij vindt het heel erg leuk om op je af te rennen en kopjes te geven. Het liefst wil Yuki op bed de hele ochtend aangehaald worden, stoppen met kroelen, dát mag niet vindt Yuki. Yuki is verder heel speels en gaat heel goed om met zijn huisgenoten. Ook visite is er gek op want Yuki moet altijd even laten zien wat ie kan. En dat is voornamelijk voetballen met zijn speeltjes.

Lees hier een van onze blogs over Yuki:

Nieuw leven in de brouwerij

Ocicat Momo
Momo
Onze een na jongste Ocicat poes op dit moment, geboren op 16-03-2018 uit het eerste nestje van Yuuna.
Momo is een heel schattig klein lilac tabby poesje die in het juiste licht net van zijde lijkt te zijn. We zeggen ook soms dat het net lijkt of ze op zijden sokjes loopt. Momo is ontzettend nieuwsgierig, heel rustig, kan goed observeren en houd ontzettend van kroelen. Ook slaapt ze heel graag bij tante keiko, dat is echt haar grote vriendin.

Ocicat Yuuna
Yuuna
Geboren op 22 november 2016.
Deze inmiddels grote doerak is heel sociaal en vindt visite ontzettend leuk, vooral als ze met haar komen spelen. Kinderen vindt ze geweldig, groot en klein. Apporteren doet ze het liefst. Yuuna is soms net een klein hondje. Bang is ze ook nergens van. Als de stofzuiger aan wordt gezet, dan is ‘Yuun’ er als eerste bij om te kijken wat dat lawaaierige ding nu weer gaat doen. Begin 2018 is yuuna bevallen van 6 mooie kittens waarvan er 5 een heel fijn nieuw thuis hebben gevonden en er eentje bij ons is gebleven.

Wil je weten of er momenteel kittens beschikbaar zijn?

Kijk dan op onze pagina ‘Ocicat kittens‘.

Ocicat kayaKaya†
Eind 2007 als herplaatser bij ons komen wonen.
Kaya was onze grote liefde. Intelligent, eigenaardig, sociaal en ontzettend lief. Kaya hield van haar baasjes, en vooral van eten. Als er spelletjes waren waar snoepjes als beloning te verdienen waren, stond Kaya vooraan. In mei 2017 hebben we Kaya helaas moeten laten inslapen omdat ze ziek werd. Gelukkig heeft ze nog een respectabele leeftijd van 14 jaar mogen bereiken.

Lees onze laatste blog over Kaya:
Your wings were ready, but our heart was not