De ingreep…

Vandaag was het voor Saisho een heftige dag. Want onze kleine grote man moest onder het mes. Waar de ballen bij velen momenteel in de boom hangen, hangen ze bij Saisho inmiddels niet meer… Nee, vandaag gingen ze eraf.

Saisho bij de dierenarts
Aangekomen bij de dierenarts.

Het kereltje wist natuurlijk niet dat ie vandaag zijn ’transitie’ doorging. Hij zou eens moeten weten… dan was hij lang niet zo vrolijk zijn mandje in gegaan als hij vanochtend deed.

Saisho op controle
Op controle bij de dierenarts

Na een check van het gewicht en luisteren met de stethoscoop kreeg Saisho een prikje, en dat vond meneer niet zo leuk. Begrijpelijk ook. Wie vindt prikken nou leuk?! Maar het is voor een ‘goed doel’ zullen we maar zeggen.

Saisho onder narcose
Het prikje deed zijn werk…

Het narcosemiddel deed zijn werk en na een paar minuten deed Saisho een dutje waarna de dierenarts aan de ‘verbouwing’ kon beginnen. En dat was gebeurd binnen een oogwenk. Ongelofelijk hoe snel dat gaat!

Na de ingreep kreeg meneer weer een prikje om bij te komen van zijn narcose.

Saisho bij de dierenarts
Saisho na de ingreep

Nadat Saisho zijn prikje kreeg om weer wakker te worden duurde het niet lang voordat meneer weer op onderzoek uit ging. Wel nog wat bibberend in het begin, maar met de minuut zagen we weer het herkenbare ontdeugende karaktertje terugkeren. Eind goed al goed. Nu mag je snel mee naar huis hoor Saisho, weer lekker bij mama tutteren, want dat heb je verdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *