Ah gossie! wat groeien ze weer zo ontzettend snel zeg

Wij blijven ons telkens weer verbazen hoe snel de kittens in enkele weken groeien van een klein kwetsbaar piepend hoopje vacht naar een vrolijk rondcrossend katje dat op oortjes en pootjes van broertjes en zusjes knabbelt en zowaar al gaat spelen met de pluche ‘prooien’ die zowel mama als grote zus Ichiko elke keer bij ze neerleggen. Ja, ze groeien echt als kool. En dat is fantastisch om mee te maken.

Ocicat kitten in werpkist.
Hey! Wat doe jij daar?
Ocicat kitten aan het doezelen na het drinken.
Lekker doezelen na het drinken.
Ocicat kitten aan het poseren voor de camera.
Poseren kan je leren…

Afgelopen week is kittenoppas Julia weer langs geweest om te kittens te verzorgen. Met andere woorden, heel veel oppakken en kroelen. “Ah gossie! wat groeien ze weer zo ontzettend snel zeg” zei ze toen ze ze voor het eerst in het echt zag. Dat klopt Julia, ze groeien nog net iets harder dan jij.

Julia met Tenzai Minami.
Julia met haar favoriete kitten Tenzai Minami.

Voor het eerst is er echt hulp in de opvoeding in de vorm van grote zus Ichiko, die soms denkt dat de kids van haar zijn. Alleen zij heeft de melk niet die de kittens zo graag willen. Maar, die kleine rakkers vinden ichiko wel een leuk speelmaatje, en houden er van om tussen mama en hun grote zus in te liggen als ze slapen. Dat zijn van die momentjes waar je uren naar kunt blijven kijken, heerlijk!

Ocicats Yuuna en Ichiko met kittens.
De hele club bij elkaar.

Dat was het voor nu, tot de volgende blog!

Reacties (1)

  1. Hallo, ik was erg geïnteresseerd in kittens. In het bijzonder deze soort. Ik vind het erg leuk dat ze niet veel gekweekt worden. Ik zou graag willen informeren. Hoe te boeken, prijs, optie. Ik heb in de herfst een kitten ontworpen. nu heb ik een vrouwelijke langzaam 2-jarige kitten. Ik wil een jongenskatje naast me. Kan ik boeken? Hoeveel kost een kitten? Wat is het proces hiervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *