Wow! Spannende ontwikkelingen, een korte blog update.

Nou, het is een tijdje stil geweest rondom de cattery, nou ja.. stil, op deze website dan wel te verstaan. Want achter de schermen is er alles behalve stilgestaan kunnen wij je vertellen. Er gaat namelijk nogal wat veranderen in positieve zin!

Want.. *drumroll* wij gaan eindelijk verhuizen, JEEEJJ! Iedereen die dit leest en onlangs te maken heeft met de huidige kopersmarkt van huizen weet dat het vinden van nieuwe (geschikte) woonruimte nogal een opgave is. En dat is een understatement. Maarrrr, het is gelukt! En dat betekent eindelijk een prachtige ruimte voor onze lieve kleine draken (lees: katten). Oh wat zullen ze gaan genieten, en wij hopelijk ook.

Zij weten het nog niet, ssstt!, maar ze krijgen straks een heus paleis waar ze heerlijk kunnen ravotten, en natuurlijk een prachtige tuin! Maar daarover hopelijk nog vóór de kerst meer nieuws…

Kittens in een verhuisdoos.
Hey ga eens uit mijn doos!

Ook heeft de groep uitbreiding gekregen van ‘jong talent’ waarover we ook binnenkort meer willen vertellen. Maar dát houden we nog even spannend.

Met de katten uit de afgelopen nestjes gaat het ook heel goed. We krijgen nog wekelijks leuke foto’s en filmpjes binnen van blije eigenaren.

Ocicat Tenzai-Fujimi
Deco (Tenzai Fujimi) genietend van zijn privésafari.
Ocicat Tenzai-Happō
Er was er een jarig, hiep hiep, hoera…
Ocicat Tenzai-Ōsaki
Tenzai Ōsaki is heel goed in lief slapen.
Ocicat Tenzai-Ōsaki
Maar poseren kan meneer ook…
Ocicat Tenzai-Iki
Met Tenzai Itō en Tenzai Iki gaat het ook goed. Hier wordt de vijver even goed bekeken.
Ocicats Tenzai-Iki & Tenzai Itō
Maar na een drukke ochtend spelen moet er natuurlijk ook heerlijk geslapen worden.

En de voorbereidingen op een nieuw nestje kittens zijn ook in de maak, dus sta je nog niet op onze kittenwachtlijst, schrijf je dan snel in! Want deze lijst groeit met de week.

Tot zover, tot snel!
Lieve groetjes en pootjes van onze kleine draken… ehhh katten 😉

Reacties (1)

  1. Graag willen we op de wachtlijst worden geplaatst.ons ocischatje begint nu nog al oud te worden en hoewel we erg ver van Breda wonen hopen we weer een kitten te kunnen kopen

Geen reacties mogelijk.