Update van hele blije nieuwe eigenaren!

Jaaa! Toch even een korte update hoor, want er is ook een verhaal na de verhuizing natuurlijk. The day(s) after zegmaar…

En oh wat gaat het lekker met onze snoezebolletjes. Vrijwel dagelijks ontvangen wij updates van de katjes. Foto’s, filmpjes, leuke verhalen, de hele rambam. Een aanstekelijke energie van die beestjes slaat over op hun nieuwe baasjes, en dat komt dan weer terug bij ons. Heerlijk!. Noem het kleine geluksmomentjes waar wij keer op keer weer van genieten.

‘Vinden jullie het dan niet moeilijk om telkens weer opnieuw afscheid te moeten nemen van die kittens?’ Die vraag krijgen we met enige regelmaat. En als je dan denkt aan de grote vreugde die deze beestjes de mensen (en ook zeker andere al aanwezige huisdieren) brengen, dan weet je meteen waarvoor je het doet. Mensen (en dieren) gelukkig maken. Hieronder een kleine greep uit de reacties van de nieuwe eigenaren.

Tenzai Happō genietend van haar eigen jungle.
Tenzai Happō genietend van haar eigen jungle.

Zo hebben wij bijvoorbeeld Frans en Heleen dolgelukkig gemaakt met Fujimi en Happō. Deze 2 schatjes hebben een waar speelpaleis bij hen gekregen. Van een enorme kattenren tot een heerlijke Jungletuin en een prachtige zelfgemaakte krabpaal. Aan ruimte en aandacht komen ze niets te kort. Elke dag is voor iedereen een feestje!

Tenzai Fujimi en Tenzai Happō samen chillen tijdens een middagdutje.
Tenzai Fujimi en Tenzai Happō samen chillen tijdens een middagdutje.

Ook Ōsaki doet het goed. Na een paar dagen was hij al dikke maatjes met zijn nieuwe vriendinnetje Beau de Bengaal. Inmiddels spelen, eten en slapen ze samen. De familie is helemaal in love met hun nieuwe familielid.

Tenzai Ōsaki in dromenland samen met zijn vriendinnetje Beau.
Tenzai Ōsaki in dromenland samen met zijn vriendinnetje Beau.

De broers Ōshu en Shinjō doen het ook fantastisch bij Hans, Ella en David. Zij voelen zich al écht thuis en weten niet van ophouden met kroelen want dat is naast eten, slapen en ravotten, een van hun favoriete bezigheden! De enorme tuin lonkt, en zal over niet al te lange tijd ook tot het speeldomein behoren.

Tenzai Ōshu houdt zijn baasje graag van zijn werk, want ja... zo zijn ze
Tenzai Ōshu houdt zijn baasje graag van zijn werk, want ja… zo zijn ze

Verder is Nara die als laatste is vertrokken naar onze zuiderburen (omdat zij nog even moest wachten op haar rabiës vaccinatie) ook al lekker gesetteld. Samen met Louis zet ze graag de boel op stelten. Ook kan ze het goed vinden met haar vriendje Jaxx (de hond).

Tenzai Nara pronkt met haar splinternieuwe krabpaal.
Tenzai Nara pronkt met haar splinternieuwe krabpaal.

Heel veel leuke en fijne momentjes dus waar wij telkens weer opnieuw van mogen genieten. Op naar meer leuke verhalen, stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *