Keiko heeft een nieuw thuis!

Het was een bitterzoete periode de afgelopen maanden. Niet alleen door de vreemde situatie rondom het Coronavirus, maar ook met de verhoudingen tussen de poezenbeesten onderling. Onze Keiko lag al een tijdje niet lekker meer in de groep en herhaalde pogingen om haar te herintroduceren liepen na een tijdje toch weer spaak. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuw thuis voor onze gevlekte schattebout.

Maar hoe vind je nou toch iemand die geschikt is voor de zorg van jouw dierbare huisdier waarmee je al 9 jaar een band mee hebt opgebouwd? Als eerste zoek je dan in je directe omgeving; vrienden, familie, kennissen. Maar helaas zagen wij daar geen opties. Dan toch maar de keuze gemaakt het zoekveld uit te breiden naar online platforms. En dat is heel spannend, want je weet niet met wie je te maken krijgt…

Al snel kwamen er een aantal reacties binnen, en dan moet je een keuze gaan maken. Je zoekt naar de beste match. Wat is het beste voor Keiko, waar zou zij het gelukkigst worden? En toen meldde zich daar ineens een ontzettend lieve mevrouw, die veel thuis is, veel ruimte had, enorm van katten houdt en nog eens in de buurt woont ook!

Na een toch wat emotionele kennismaking (want je realiseert je dat je toch serieus afscheid gaat nemen van je maatje) waren wij er over uit, deze mevrouw was echt dé enige juiste persoon waaraan wij Keiko toevertrouwden. Een betere match is er eigenlijk niet te bedenken. Niet alleen waren wij blij, maar de nieuwe eigenaar was helemaal in de wolken dat Keiko bij haar in huis kwam. Ze laat het ook aan niets ontbreken voor Keiko, speeltjes, ligmatjes, etc. Aan alles werd gedacht. Bovendien heeft Keiko bij haar nieuwe baasje véél meer ruimte dan dat ze bij ons kreeg, en die gebruikt ze ook graag!

Wij krijgen wekelijks foto’s en filmpjes door waarop wij een spelende, knorrende en rennende Keiko zien die het echt naar haar zin heeft! En dat te zien, geeft ons geen tranen meer van verdriet, maar van vreugde.

Ocicat Keiko
Keiko bij haar nieuwe thuis.

Lieve Keiko, we hebben met je nieuwe baasje afgesproken dat we altijd op visite mogen komen om met jou te knuffelen en dat gaan we binnenkort ook zeker doen! Tot snel lieve knorrepot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *