De kleine grote man

Zoals we in eerdere blogs al hebben geschreven hebben we met enige regelmaat contact met de eigenaren van onze kittens. Zo ook met de eigenaren van Saisho, of zoals zijn baasjes hem noemen; Noah.

Noah is echt een deugniet. Hij houdt ontzettend van spelen, eten, slapen en niet te vergeten vooral vaak OP zijn baasjes te gaan zitten (net als zijn moeder!) Verder ligt hij met dit heerlijke weer graag buiten te genieten in de zon. Niks mis mee als je toch al langer dan de gemiddelde Nederlander in een ‘intelligente lockdown’ zit. Of niet Noah?

Noah in de tuin.
Noah relaxend in de zon.

Of als het nog iets te koud buiten is, dan zit meneer liever binnen bij de open haard om naar buiten te kijken. Want die vogeltjes buiten vangen is toch net wat ingewikkelder dan de tenen van zijn baasjes.

Noah bij het raam.
Bestuderend wat er buiten zoal gebeurt.

Maar als al dat bestuderen gedaan is, de brokjes op zijn, en zijn baasjes aan het werk, dan doet deze gevlekte pluizenbol het liefst even een tukkie op zijn favoriete troon. Zoooo vermoeiend, zo’n dag, POEH!

Noah aan het slapen.
Lekker even een dutje doen…

Wat ontzettend leuk dat we deze foto’s hebben gekregen en mochten gebruiken voor dit blogje. Hopelijk hebben wij snel een vriendje beschikbaar die samen met Noah de boel onveilig kan gaan maken…

Interesse in een kitten?

Heb jij ook interesse in een kitten, of wil je graag meer informatie over ons of onze cattery, neem dan gerust contact met ons op. Wij werken met een wachtlijst voor geïnteresseerden die wij contacteren zodra er kitten nieuws is.

Klik hier voor ons contactformulier.