Betoverende Kittens: Yukiko’s Tweede Nestje Nu Beschikbaar.

Hej kattenliefhebbers,

Na het succes van Yukiko’s eerste nestje, zijn we verheugd om de aankomst van haar tweede nestje aan te kondigen. En geloof ons, ze zijn weer prachtig! Iemand noemde ze onlangs nog ‘mooie toverballen’ – en dat zijn ze zeker. We hebben een bonte verzameling van cinnamon, black silver en cinnamon silver classic kittens. En wat een stevige start, met geboortegewichten van ruim boven de 100 gram. Dit is indrukwekkend, zeker als je bedenkt dat we ooit een kitten hadden van slechts 56 gram.

Ocicat kittens

Deze kleine rakkers groeien als kool. In slechts één week tijd hebben ze hun gewicht al verdubbeld. De melk van mama is dus duidelijk erg voedzaam *JAMMIE*.

Yukiko is een zorgzame moeder die haar kleintjes nooit uit het oog – of oor – verliest. Als ze even weg is om te zien wat haar moeder en zus uitspoken, draaien haar oren voortdurend naar de werpkist om te luisteren of haar kroost nog rustig is. Eén piepje of kreuntje en Yukiko is er meteen bij om te checken of alles in orde is. En als de kittens te luidruchtig zijn, is er maar één oplossing: melk! Ze laat zich soms zelfs op de kittens vallen, zodat ze kunnen drinken *ROLLEYES*. Zodra je de smakgeluiden en het zachte spinnen van Yukiko hoort, komt er een gevoel van rust over de kamer.

Wij kunnen hier uren naar kijken en genieten van deze serene momenten.

Het zijn weer mooie tijden in onze cattery. We ondersteunen Yukiko zoveel mogelijk in het opvoedproces en genieten intens van elke stap.

Ocicat kitten yawn!

We houden jullie de komende tijd weer met plezier op de hoogte.

Heb je na het lezen van dit blog interesse in meer informatie over onze kittens of cattery?

Neem dan gerust contact met ons op via onze social media kanalen via de iconen bovenaan de pagina of mail naar info@tenzai-ocicats.com.