Een korte update over Yukiko’s prachtige Ocicat kittens!

De heerlijke harige pluizenbollen zijn inmiddels al weer bijna 5 weken oud en laten nu al hun unieke kleine persoonlijkheden zien. Vol energie beginnen ze al bij het krieken van de dag hun omgeving te verkennen. En hun ‘demontage skills’ worden met de dag beter. Dat belooft wat als ze straks 10 weken zijn *YAY!* Ja, het blijven natuurlijk Ocicat kittens. Het speelse gedrag is niet alleen leuk om naar te kijken, maar uiteraard ook cruciaal voor hun sociale en fysieke ontwikkeling.

Black-silver & Cinnamon Ocicat Kittens

Daarnaast beginnen de kittens langzaam wat hapjes te eten te proeven. Het is prachtig om te zien hoe ze nieuwsgierig snuffelen aan voedsel en voorzichtig beginnen te knabbelen, terwijl ze nog steeds sterk afhankelijk zijn van Yukiko voor voeding en zorg. Oma Yuuna en tante Ichiko spelen een belangrijke rol door af en toe een oogje in het zeil te houden en af en toe te helpen met de verzorging.

Yuuna & Kitten

De kittens tonen ook veel nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. Ze reageren op geluiden en bewegingen en lijken alles te willen verkennen. Het is altijd fascinerend om te zien hoe snel deze kleintjes groeien en veranderen. Elke dag brengt nieuwe ontdekkingen en vreugde, en het is geweldig om deel uit te maken van hun ontwikkeling. Daarom vonden we het tijd voor een korte update met een kleine ‘pre-shoot’ met het kleine spul, want zijn ze niet onweerstaanbaar?! *Smelt!*

Voor het eerst de reis in de reismand naar de ‘foto studio’, dat was echt heel erg spannend. Maar na 10 minuten begon de eerste al te spelen met een hengeltje, en interesse te tonen in alles wat de nieuwe omgeving te bieden had.

Black-Silver Ocicat Kitten
Cinnamon Ocicat Kitten

Over een aantal weken, wanneer ze weer zijn gegroeid en wat meer ‘normale lichaamsverhoudingen’ krijgen zullen we een betere fotoshoot met ze doen, en uiteraard vol trots met jullie delen!

Heb je na het lezen van dit blog interesse in meer informatie over onze kittens of cattery? 

Neem dan gerust contact met ons op via onze social media kanalen via de iconen bovenaan de pagina of mail naar info@tenzai-ocicats.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *