Een Nieuw Begin: Update van onze kittens in hun nieuwe thuis

Hey Hoi iedereen,

We hebben weer een kort blogje over de avonturen van onze geliefde ocicat kittens welke onlangs mochten verhuizen! Sinds ze zijn uitgevlogen naar hun nieuwe eigenaren, ontvangen we dagelijks geweldige updates met foto’s en video’s waarin ze spelen met hun nieuwe harige vriendjes. Het is geweldig om te zien hoe goed ze het allemaal doen. *YEAH!*

Toyotomi Hideyoshi en Saigo Takamori – Een perfect begin in zaandam

Ons dynamische duo, Toyotomi Hideyoshi en Saigo Takamori, vonden een geweldig nieuw thuis bij een vriendelijke dame in Zaandam. Vanaf het moment dat ze hun reismandjes verlieten, begonnen ze hun nieuwe omgeving te verkennen. Binnen minder dan een week kregen we het fantastische nieuws dat ze al knus op schoot lagen. Gewoonweg fantastisch! Hieronder een foto van hen samen op schoot.

2 ocicat kittens samen slapen

Tokugawa Ieyasu – Een nieuwe vriendschap in de buurt van Nijmegen

Onze flinke kleine schat Tokugawa Ieyasu ging ook op ontdekkingsreis zodra zijn reismandje werd geopend. Zijn nieuwe vriend, Mittens, was ontzettend nieuwsgierig en ze begonnen elkaar vrijwel meteen te besnuffelen. Dit voorspelde een prachtige vriendschap tussen hen beiden. Ze zijn nu onafscheidelijk, eten en slapen samen, en de nieuwe eigenaren zijn extreem blij met deze match! Hieronder een foto van Toku samen met Mittens.

2 ocicat kittens samen in een mandje

Shidzue Kato – Leven als een godin in Frankrijk

Shidzue Kato reisde helemaal af naar Frankrijk, wat een flinke reis was die al heel vroeg in de ochtend begon. Deze dappere dame was heel stoer in de auto, maar moest eenmaal aangekomen toch even wennen. Niettemin ging ze al een dag later flink op onderzoek uit en rent nu als een wervelwind door het huis, inclusief prachtig buitenverblijf. De twee aanwezige Abessijnen vinden het geweldig om Kato te zien spelen, en zijn inmiddels al aan elkaar gewend. De twee honden in het huis houdt Kato nog even op afstand, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat ook zij haar mogen begroeten.

Miyamoto Musashi – Finland’s nieuwe rijzende ster

Miyamoto Musashi verhuisde naar een fokker in Finland. We spraken af op de luchthaven van Schiphol voor de overdracht, waar Musashi zich voorbeeldig gedroeg. Zelfs tijdens de vliegreis was hij de rust zelve. Eenmaal thuis aangekomen wilde hij meteen spelen. Nog geen dag later ontvingen we foto’s waarop hij kennismaakte met de andere bewoners van het huis. Het gaat ontzettend goed met hem, en de nieuwe eigenaar is dolgelukkig. Hier is een foto van Miyamoto Musashi samen met een nieuw maatje.

2 ocicat kittens samen slapen

Hirai Momo – Een warm welkom in Purmerend

Tot slot verhuisde Hirai Momo naar een liefdevol gezin in Purmerend, waar ze met open armen werd ontvangen. Momo kreeg zelfs een heus zelfportret cadeau van de kids en een speeltje om mee te spelen tijdens het eerste kittenbezoek. Dit was voor ons een primeur en toonde hoe leuk de nieuwe eigenaren Momo vonden. Hoe tof is dat! Alles verliep fantastisch bij dit gezin. Bram, de Siamees die daar al woonde, vond Momo bijzonder interessant, en Momo was eveneens dol op Bram (en een beetje onder de indruk). We kregen al snel na ons vertrek updates over alle avonturen die Momo beleefde, en dat was geweldig om te lezen. Hier is een foto van Momo.

Ocicat kitten op onderzoek

Tot zover de update! Het was geweldig om te zien hoe onze kittens gelukkig zijn bij hun nieuwe eigenaren, en we kijken uit naar de volgende keer dat we mogen helpen bij het opvoeden van een nieuw nestje. Bedankt voor het volgen van ons avontuur, hopelijk tot de volgende blog!