Yeeha, tijd voor een feestje! er zijn weer kittens geboren.

Drinkende ocicat kittens.
Lekker drinken bij mama.

Vorige week hebben we al een kleine teaser geplaatst op de website en onze socials, maar vanaf vandaag is het officieel! Er zijn weer kittens geboren, en beschikbaar! (*Zolang de voorraad strekt).

Onlangs is Yuuna bevallen van haar ‘bonusnestje’. Een mooie afsluiter voor een fantastische periode als moeder, en een kroon op het werk van onze stud Yuki die, inmiddels al vervroegd met pensioen aan het genieten is van zijn leventje in Zwolle. Daar krijgt hij elke dag ontzettend veel liefde en aandacht en dat gunnen wij hem van harte.

Ocicat kitten in werpkist
Zodra de beentjes eenmaal werken, rennen ze meteen de hele tent door…

Yuuna gaat na dit nestje met eervol verlof, en zal voorlopig bij ons blijven om Ichiko te ondersteunen bij haar mogelijk toekomstige nestjes. Dus ja, het gaat eigenlijk wel lekker (even afkloppen; *knock knock*). De kittens doen het fantastisch, Yuuna en Ichiko verzorgen ze heel goed. Soms denkt Ichiko echt dat het haar babies zijn, en gaat Yuuna op pad. Slim geregeld hoor Yuuna, zo’n goede oppas. Chapeau! Zelfs de bipsjes worden gewassen door Ichiko, dus geen vieze werpkist.

Chocolate-silver ocicat kitten.
Is het geen schatje?!

Langzaam gaan we naar de fase toe waarin de kittens vast voedsel krijgen, en een aantal lijken er al interesse in te tonen, dus dat is positief.

Ocicat kittens
En na het eten moet er natuurlijk gespeeld worden…

We proberen tussen ons drukke leventje in onze website zo nu en dan te updaten om jullie van nieuwe informatie te voorzien, dus houd de website en onze socials goed in de gaten voor meer!

Heb je interesse in een of meerdere kittens?
Neem dan contact met ons op via ons mailadres op de contactpagina. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *