De nieuwe generatie komt eraan!

‘Hold your horses!’ Het heeft even geduurd voordat alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Maar vandaag is de grote dag dat wij aan jullie voorstellen *drumroll* Tenzai Ichiko en zoals hij bij ons heet Riku!

Beide hebben een fantastisch aanhankelijk karakter, zijn ontzettend makkelijk, kunnen uitstekend met kittens omgaan, en last but not least… Het zijn beauties! Niet dan? Oordeel zelf…

Ocicat Ichiko
Tenzai Ichiko

Ichiko is een prachtige Chocolate-silver dochter van Yuuna, waarvan wij al jaren hebben mogen genieten. Perfect karakter en uitmuntende moeder die al haar kittens vol trots en liefde heeft opgevoed. En aangezien wij Yuuna dit najaar een heerlijk onbezorgd (gesteriliseerd) leven gunnen, werd het tijd om te kijken naar een waardige troonopvolgster. Dat hebben wij hopelijk gevonden in Ichiko! Welkom in de familie Ichi, hopelijk ga jij in de toekomst mensen ontzettend blij maken met jouw nakomelingen. Wij kijken er nu al naar uit!

Ocicat Riku
Riku

De ander die hopelijk gaat zorgen voor deze nakomelingen is Riku. Deze Black-silver kater welke wij begin dit jaar persoonlijk uit zweden hebben gehaald is echt een schatje. Springt zonder aarzelen bij je op schoot om een heerlijke massagebehandeling van je te krijgen. Hij is ontzettend aanhankelijk, speels, en gaat goed om met de andere katten.

Blijf ons in de gaten houden, want hopelijk mogen wij na de zomer meer leuk nieuws met jullie delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *