*Klik, klik* Onze photobooth is weer geopend!

Kijk, daar zijn we dan, even voorstellen aan iedereen; Drie stoere meiden en een kereltje. Nou ja, zeg maar stoere vent. Want dat is ie hoor, onze Tenzai Taishi. Een held op sokken. Maar wel hele mooie witte sokken. Deze prachtige Cinnamon Silver kater (voor ons toch wel een primeur) shined graag met zijn mooie looks. Even zijn whiskers in de plooi, en poseren maar. Kijk mij eens gaan (=^・ω・^=)

Tenzai Taishi
Tenzai Taishi poserend voor de eerste keer.

Dan is nummer twee aan de beurt onze Tenzai Jyu Jyu; een hele stoere Blue Silver meid (ook al een primeur) die heel HEEL graag van haar laat horen. Zit graag op de praatstoel en wordt het liefst de hele dag gedragen op handen, letterlijk. Ze is net haar vader, een prinses op de erwt, nu al een heel sterk karaktertje en weet precies wat ze wil. Brutaal, Aanstellerig, dramaqueen, maar o zo lief. Knuffelfactor 100+

Tenzai Jyu Jyu
Kijk ik til ook even mijn pootje op…

En dan komt nummer 3 van het stelletje ongeregeld; Tenzai Koko. Deze prachtige Chocolate Silver poes voelt zich al écht een celebrity, flanerend over de catwalk. En wat is het toch een schatje, ze komt graag tegen je aan kruipen en wil dan, zolang je niet beweegt, heel graag een schoonheidsslaapje bij je doen.

Tenzai Koko
Tenzai Koko, een katje om op te eten… Nou ja, figuurlijk dan.

Tot slot hebben we ‘voor u in de aanbieding’ Tenzai Miki, deze Cinnamon Silver poes weet van geen ophouden als het om spelen gaat, speelt eindeloos met de staart van Oma Yuuna, eet en drinkt het liefst zo veel mogelijk en is ook echt altijd op zoek naar menselijke aandacht. Wat een poepie is het toch!

Tenzai Miki
Tenzai Miki wil altijd spelen, zelfs voor de camera.

Tot zover onze introductie van het eerste nestje van Ichiko. Hopelijk genieten jullie net zo van de foto’s als wij dat doen, en wellicht zien we je binnenkort wel als een van de geïnteresseerden op de koffie!

Heb jij na het lezen van dit blog interesse in een of meerdere kittens?
Stel je dan in een mailtje aan ons voor, en dan nemen we snel contact met je op!

Comments (2)

  1. Goedenavond, ik ben opzoek naar een lief maatje. Zou je mij wat meer informatie willen geven over jullie prachtige kittens.

Geen reacties mogelijk.