Het is weer zover! Babiesss!

Zoals gehoopt, en stiekem een beetje verwacht.. of was het nou in-verwacht..ing. Ja, dat dus. Nou… Ichiko bleek dus toch zwanger te zijn geraakt. En dat was best spannend, want voor beide was dit dus de eerste keer. Ichiko en Riku zijn wel al eerder met elkaar in de weer geweest, *kuch* Zeg maar ‘onhandig gestuntel’, maar… nu bleek het dus toch succesvol te zijn geweest. Yippie!

Ichiko met haar kroost.
Ichiko samen met Yukiko en kittens.
De kittens worden geen moment uit het oog verloren.

En wat een mooie kleuren zijn er uit gekomen! Voor het eerst een hele lichte Cinnamon Silver (kater), en een Blue Silver (poes). YES!!! Zo ook een 2e wat donkere Cinnamon Silver poesje en een Chocolate Silver poes. Het is nog allemaal ontzettend pril en ze zijn nog kwetsbaar maar doen het tot nu toe heel goed. Ichiko is echt een fantastische moeder en, heeft heel goed meegekeken met het laatste nestje van Yuuna. Zo heeft deze mooie dame alle kneepjes van ‘het vak’ geleerd. Nu is het Yukiko die de verzorgende taak samen met Ichi doet, en yuuna is de bewaker van het fort (lees; werpkist). Wat is het heerlijk om te zien dat die 3 zo zorgzaam met die kleine hummeltjes om gaan en hoe dat kleine spul precies weet hoe ze in een wirwar van poten, staarten en likkende kopjes hoe ze hun plekje bij de ‘melkbar’ moeten veroveren. En kennelijk zit er slagroom in de melkklieren van Ichiko, want ze groeien ontzettend hard.

Kersverse kittens van Ichiko.
Het kleine spul van dichtbij.

De komende weken proberen we zoveel mogelijk te genieten van het nieuwe leven en gaan er weer alles aan doen om prachtige gezonde en sociale kittens klaar te stomen voor hun nieuwe eigenaren.

Heb je interesse in een of meerdere kittens?
Stuur ons dan een berichtje en dan nemen we snel contact met je op.

Reacties (1)

  1. Beste
    Wij hebben heeeel veel interesse in het nestje!
    Graag wat meer erover gehoord.

    Met vriendelijke groeten,
    Willem Franssens

Geen reacties mogelijk.