Van Melkmonstertjes tot Avonturiers, Meet de ocicat kittens!

Hallo lieve kattenliefhebbers en kittenfanaten 🙂

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen: de miauwtastische avonturen van ons nieuwste nestje zijn begonnen! Onze prachtige Ichiko heeft haar tweede nestje ocicat kittens gekregen, en boy oh boy, zijn ze al schattig aan het rondtijgeren! Ze zijn bijna 3 weken oud en beginnen stiekem de wereld buiten hun knusse werpkist te verkennen.

Blue Silver ocicat kitten in de werpkist.
‘Hey, ga eens even opzij, ik wil op de foto!’

De kleintjes zijn nu in de “pootjes-in-je-muilen” fase, waarin ze met elkaar spelen en hun kleine tandjes laten zien. Ze zijn net mini-tijgertjes! Moeder Ichiko is gewoonweg een superkattige mama. Ze zorgt voor haar pluizige bengeltjes alsof het haar levensmissie is.

Nu, oma Yuuna is nog een beetje in de “wat-moet-ik-met-jullie-aan?” modus. Maar we geven haar de tijd om te wennen aan de kleintjes. Ze gedraagt zich als een diva, maar stiekem tolereren haar blikken en miauwtjes de kittens wel. We zijn er zeker van dat ze uiteindelijk zal zwichten voor hun charmes, zodra ze beseft hoe schattig ze zijn.

Ichiko en Yuuna samen met kittens.
‘Yuuna doet soms net of ze er niet zijn’

Onze kleine pluizenbollen doen het fantastisch met drinken en groeien. Ze slurpen de melk van hun moeder als ware melkmonstertjes. En wat hebben ze prachtige kleuren! Black, Blue, Chocolate, Lilac, ook zilveren varianten. Het is alsof ze rechtstreeks uit een kattenmodeshow komen!

Binnenkort zullen ze beginnen te lonken naar vast voedsel, naast de ‘slagroom’ van mama. We kunnen niet wachten om hun gezichten te zien wanneer ze voor het eerst een hapje nemen. Het wordt waarschijnlijk een hilarisch smulfestijn!

Ocicat kittens met elkaar aan het spelen.
‘En jij ruikt naar… Vanille’

Mocht je je hart verloren hebben aan een van deze donzige schavuiten, laat het ons weten! We zijn dol op mensen die net zoveel van katten houden als wij. Normaal gesproken laten we visite langskomen wanneer de kittens 8 weken oud zijn. Op dat moment zijn ze al iets minder klunzig en kunnen ze wat serieuze speelmaatjes worden. En wist je dat ze pas verhuizen naar hun forever home wanneer ze 14 weken oud zijn? Dat geeft ons genoeg tijd om ze te knuffelen en te vertroetelen voordat we ze laten gaan.

Bedankt dat jullie ons avontuur volgen! We zijn zo trots op Ichiko en haar schatjes. Blijf ons volgen voor meer kattenkolder en pluizige updates!

Comments (3)

 1. Ze zijn om op te eten!!! Super cute.
  Heb serieus interesse in een of 2 van hen.
  Ze zijn nog niet gereserveerd voor iemand als ik goed begrepen heb. Ik wil graag 2 reserveren, maar ik wil wel weten hoe veel het ongeveer zal kosten.
  En je hebt liefst dat ze met 2 geplaatst worden. Dit is geen probleem voor mij.

 2. Hoi, na een bewogen half jaar, waarin mijn katten zijn overleden (laatste verongelukt), wil ik een paar nieuwe katten.
  Ik ben benieuwd wat voor kittens jullie hebben.
  Welke kleuren / geslacht hebben ze.
  Ik wil het liefst 2 mannetjes evt. iets anders.
  Ik hoor welke kitten jullie og hebben.

 3. Zou graag een poesje willen heb je die nog ? Een katertje is ook prima , kun je me laten weten wat de kosten zijn?

Geen reacties mogelijk.