Vijf weken oud, vol energie en onweerstaanbare fotomodellen.

Tadaa! Met groot genoegen willen we jullie vandaag meenemen op een reis door het levendige en speelse leven van onze twee Classic Ocicat kittens. *drumroll* Vijf weken oud en vol energie, hebben deze kleine bundels van vreugde al heel wat mijlpalen bereikt in hun jonge leventjes.

Na een paar weken vol vertedering, waarin ze groeiden en ontdekten, hebben onze kittens de kunst van zindelijkheid onder de knie. *YES!* Twee kleine avonturiers die de wereld om hen heen verkennen met nieuwsgierige ogen.

Classic Ocicat kitten

Eten en drinken

Onze kleine schatjes hebben inmiddels ook de overgang naar vast voedsel gemaakt. *Crunch!* Met elk smakelijk hapje lijken ze te groeien, zowel in omvang als in ondeugendheid. Het is een genot om ze te zien smullen van hun maaltijden, met af en toe een speelpartijtje tussen de happen door.

Als we ze zien rondrennen, hun mini staartjes hoog in de lucht, kunnen we niet anders dan met een brede glimlach kijken naar hun vreugdevolle onschuld. Ze genieten van elke seconde van hun jonge leven en wij genieten er net zo van om getuige te zijn van hun avonturen.

2 Classic Ocicat kittens

Terwijl ze samen ravotten, leren ze niet alleen over de wereld om hen heen, maar ook over elkaar. De band tussen die twee doerakken groeit met de dag. Het is hartverwarmend om te zien hoe ze elkaar steunen en samen spelen. Als 8 pootjes op één buik.

Samen knuffelen

Bovendien zijn ze ook dol op knuffelen, vooral ’s avonds. In de avond als hun kleine grote wereld tot rust komt, vinden de kittens hun weg naar onze armen, waarin ze zich thuis voelen en genieten van de warmte en aandacht.

De kittens zijn meer dan huisdieren; ze zijn onze familie. En terwijl ze verder groeien en ontwikkelen, kijken we vol verwachting uit naar de volgende hoofdstukken van hun leven, vol avontuur en liefde.

2 Classic Ocicat kittens

Dus hier zijn ze, onze twee kleine avonturiers, vijf weken oud en klaar om de wereld te veroveren. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft, maar één ding is zeker: met hun ondeugende geest, speelse harten en liefde voor knuffels zullen ze altijd een speciaal plekje in ons leven hebben.

Mocht je naar aanleiding van dit blog interesse hebben in 1 of meerdere ocicat kittens, heb je vragen of wil je advies op maat?

Neem dan contact met ons op!