Welkom in de magische wereld van Yukiko’s eerste nestje Ocicat kittens!

Hallo kattenliefhebbers,

Exciting news! Een nieuw hoofdstuk is begonnen in onze cattery, want Yukiko heeft ons gezegend met haar allereerste nestje Ocicat kittens. En oh, wat zijn we verliefd op deze kleine pluizige wezentjes! *CUTE*

Dit keer zijn het geen gewone ocicat kittens, nee, het zijn hele bijzondere Classic Tabby Ocicat katertjes. En laten we eerlijk zijn, hun prachtige patronen zijn echt betoverend. Het is voor ons een primeur, een bijzondere gebeurtenis die we met open armen hebben ontvangen.

Ze zijn nu een week jong en het gaat geweldig. *YAY!* Drinken en groeien is voor hen een serieuze business, ze excelleren erin. Wat het nog specialer maakt, is de betrokkenheid van de hele kattenfamilie. Oma Yuuna neemt af en toe de verzorging op zich en zowel zus Ichiko als oma Yuuna fungeren als de nachtwakers van de werpkist. Serieus, het is té lief en aandoenlijk!

Maar wacht, het wordt nog mooier. Yukiko, de trotse moeder, laat ons zien wat onvoorwaardelijke liefde echt betekent. Haar zorgzaamheid is ontroerend, je kunt zien dat ze alles doet om haar kleintjes te verwennen.

De komende weken beloven we dat we ons uiterste best zullen doen om deze kleintjes te begeleiden naar een wereld vol avontuur en speelsheid met als doel om hen op te laten groeien tot goed gesocialiseerde, levenslustige kittens.

Ben je net zo enthousiast als wij? Wil je meer weten over deze betoverende Classic Tabby Ocicat katertjes? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.