Een kleine update

Weer even een kleine update, of zeg maar gerust 6 kleine updates 😉
De dagen vliegen voorbij de laatste weken. 6 kittens grootbrengen kost toch wel de nodige energie, maar je krijgt er ook enorm veel energie voor terug. Zowel wij als Yuuna. Die kan ze soms alleen wel achter het behang plakken (hebben we dat? Oh ja, ergens in een bergingkast…) En vervolgens ligt ze weer heel vertederend spinnend met een van haar kids tussen de pootjes alles schoon te likken. En Keiko, oh die Keiko toch… Wat waren ze graag van jou he. ‘Maar zo voelt het wel hoor!’ zou ze gezegd hebben. Een betere match hebben we niet kunnen wensen, want waar Yuuna soms te moe is om eindeloos met haar kids te spelen neemt Keiko die rol maar al te graag over. En slaapfeestjes bij tante Keiko zijn ook goedgekeurd natuurlijk! Soms liggen ze allemaal (inclusief het grote spul) in elkaar verstrengeld een dutje te doen. En de rust die er dan vanuit gaat, daar kan helemaal niks tegenop. #geluksmomentje!
 Keiko and her 6 fosterkids
Keiko en haar pleegkids (kijk ze eens trots zijn!)

Het leuke aan een nestje kittens hebben is ook dat je leuke mensen ontmoet. Zo hebben wij de afgelopen weken een aantal erg leuke families mogen ontmoeten die heel erg geïnteresseerd en lief voor onze kittens waren. De zogeheten ‘klik’ was er zeker!
Daarom zijn wij ook erg blij dat we nu zeker weten dat ze allemaal een liefdevol en warm nieuw thuis krijgen over ongeveer 6 weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *