Onze kleine grote man.

Saisho groeit echt als kool, en ligt enorm voor op de kittens van Yuuna wanneer we de ontwikkeling per dag bekijken en vergelijken. Vind je het gek?! Met al die melk voor hem alleen. Wat een heerlijk kereltje is het al. Meneer is echt ‘voor de dúvel niet bang’ zoals ze hier in brabant zeggen. De robotstofzuiger, de televisie, stevige muziek, het deert ‘m allemaal niets! Sterker nog, meneer vindt het heerlijk om alles te ontdekken, hoe harder het geluid of beweging, des te interessanter het lijkt.

Saisho, the ocicat kitten
Saisho op ontdekkingstocht

Zo kwamen we er van de week achter dat Saisho al heel goed is in klimmen, want hij was al uit de ren ontsnapt. *uh oh!* Toen we de woonkamer in kwamen zagen we Momo en Yuuna heel aandachtig kijken onder ons bankstel, (het was al een poosje verdacht stil) en dat verklapte natuurlijk al dat daar iets aan het rondstruinen was wat daar eigenlijk (nog) niet thuis hoorde. En ja hoor, daar schoot Saisho van onder de bank vandaan onder de salontafel. Als een raket rende hij al vrolijk de woonkamer rond.

Wat beweegt daar…?

Na wat voorzorgsmaatregelen laten we hem nu onder supervisie van 8 paar ogen zo nu en dan de ruimte verder verkennen. Want de wereld van ‘onze kleine grote man’ wordt steeds groter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *