Trotse poes, trotse eigenaar, trotse fokker!

Wat we nooit van tevoren hebben kunnen bedenken is dat we mensen intens gelukkig, zo niet nóg gelukkiger hebben gemaakt met onze kittens. (En nee, dat zijn niet onze woorden). Met alle eigenaars van onze kittens hebben wij regelmatig contact, variërend van 1x per maand tot bijna dagelijks 🙂 Dat vinden wij ook echt fantastisch.

Ocicat Ishi hangend in een palmboom.
Shoko hangend in een palmboom. Foto: Sofie.

Zo ontvingen wij afgelopen week bovenstaande foto waarin Shoko wel lijkt te figureren als de nieuwe Jane voor een Tarzan film. Wat wil je ook met zo’n prachtig decor! Wij denken dat elke poes stinkend jaloers zou zijn op zo’n prachtige tuin (en wij stiekem ook hoor). Genieten!

Afgelopen maanden zijn we achter de schermen weer druk bezig met voorbereidingen op nog meer moois in onze Ocicat cattery zodat we in de toekomst hopelijk nog meer mensen gelukkig kunnen maken 🙂

Comments (3)

  1. En wij hebben het mogen volgen en zien waar jullie mee bezig zijn?en het is geweldig! Jullie droom wordt werkelijkheid ??

  2. Maud en Marcus, ik blijf het zeggen: ongelooflijk, nog nooit meegemaakt dat een “cattery”(dat woord heeft mij veel leed en verdriet gekost, dus zou het meer een Liefde voor Ocicat familie willen noemen),zo betrokken en geïnteresseerd blijft.Hoop dat jullie met Yuki(na lang zoeken)nog meer mensen zo gelukkig kunnen maken.Respect voor jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *