Nieuw leven in de brouwerij!

Na een heerlijke ‘proefperiode’ mogen we nu eindelijk stellen dat onze kattenfamilie is uitgebreid met een prachtige kater die in de nabije toekomst hopelijk gaat zorgen voor schattige ocicat kittens. Wij gaan er vanuit dat Momo en Yuuna er net zo over denken. Vast wel, toch Momo en Yuun?! 😉

Tja, en wat doe je dan als trotse nieuwe eigenaren. Natuurlijk, een fotoshoot met de nieuwe stud!

Ocicat Yuki

Afgelopen weken zijn alle katten getest op erfelijke ziekten en aandoeningen en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Dus ‘Yuki’ zoals wij Yukihyou noemen mag de macho gaan uithangen in huis.

“Waar komt Yuki vandaan?”

Die vraag hebben we al vaak gehoord van de kids die komen spelen met de katjes. “Van heeeeeel ver weg” zeggen we dan. Yuki is door ons persoonlijk opgehaald met het vliegtuig uit het buitenland om te zorgen voor vers bloed (zo min mogelijk inteelt). Dat was een pittige zoektocht, maar uiteindelijk vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats en daar zijn wij heel erg blij mee.

Leefomgeving

Yuki heeft in principe een eigen ruime kamer (Zeg maar rustig een paleisje. Want daar zijn wat bloed zweet en tranen in gegaan kunnen we wel vertellen) waar hij kan slapen, spelen en eten, maar is voornamelijk bij de dames in de living om alle sociale aspecten te leren en onderhouden. De visite die regelmatig op knuffelbezoek komen zijn al helemaal weg van ‘m, en hij van iedereen dus dat is heel positief.

Ocicat Yuki

Kitten planning

Mocht er in de nabije toekomst kittennieuws volgen, dan zullen we dat uiteraard ook met jullie delen. Houd dan ook onze website en social kanalen goed in de gaten!

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *