Pawpeds G1 cursus

Pawpeds heeft een database per kattenras waarin katten en hun voorouders kunnen worden teruggevonden. En daarnaast geven ze cursussen op 3 verschillende niveau’s.

Ruim een jaar geleden hebben wij ons opgegeven voor het volgen van de eerste cursus bij Pawpeds (G1). Er zijn lange wachttijden, zowel voor de Engelse, Duitse als Nederlandse variant. In November 2018 ontvingen we bericht; eind januari 2019 mochten we starten met de G1 cursus.

Wij zijn de Pawpeds G1 cursus gestart in het Engels, een extra leuke uitdaging! Tijdens deze cursus komen oa de volgende onderwerpen aan bod; anatomie, gedrag, huisvesting, gezondheid, kattenrassen en alle voorkomende kleuren.

Iedere week komt er nieuwe lesstof beschikbaar en de daarbij behorende huiswerkopdrachten. De opdrachten variëren van meerkeuze vragen en open vragen tot uitgebreide opdrachten zoals een kostenonderzoek, verdieping en verslaglegging over een bepaald kattenras, etc.

Iedere week moet er dus tussen het werken en de quality time met onze oci’s door tijd gezocht worden voor het doornemen van de lesstof en het maken van de bijbehorende opdrachten.

Nu, enkele weken later, zijn we al aardig gevorderd. Inmiddels is er meer dan 75% van de cursus achter de rug. Het is de bedoeling om de cursus eind maart met goed gevolg te hebben afgelegd. Daarna zullen we door Pawpeds op een speciale pagina vermeld worden én mogen we het “Pawpeds-rozet G1” gebruiken op onze website.

Zodra de cursus is afgerond en behaald, zullen wij hierover een bericht op onze website plaatsen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *