Fly, baby fly. Tijd om uit te vliegen.

Uitvliegen, klinkt gek, maar voor een Ocicat is niks te gek want vliegen doen ze graag. Want, ehh… wat?! Nou, dat komt neer op zó snel rennen en springen dat alle pootjes gelijktijdig even van de grond komen. Als ze zó druk worden weet je dat het tijd wordt dat ze hun kwaliteiten en ambities elders gaan ontplooien… *kuch*

De volwassen katten zijn het inmiddels ook langzaam zat om als oppas, klimrek en acupunctuur cliënt te worden behandeld.

Dus tijd voor een laatste check bij de dierenarts voordat ze echt weg mogen. *CHECK CHECK DUBBELCHECK!*

Ocicat kittens bij de dierenarts op controle.
De allerlaatste controle bij de dierenarts.

YES! Alles geslaagd met vlag en wimpel. Kom nu maar op met die avonturen, nieuwe sociale contacten in een andere omgeving. Altijd even spannend, maar ook heel erg leuk. En elke keer opnieuw wanneer wij kittens hebben gebracht wachten wij ‘vol ongeduld’ op de eerste berichten van de kersverse nieuwe eigenaren. Toch even die bevestiging dat alles goed met ze gaat. Je hebt ze tenslotte al die weken verzorgd en liefde gegeven. Maar als dan die eerste foto of dat filmpje komt, dan komt die blijdschap. Niks is zo mooi om te zien/horen dat alles goed gaat en mensen gelukkig zijn met hun keuze voor hun nieuwe maatje(s).

Tenzai Kita & Tenzai Nikko verkennen samen hun nieuwe huis.
Tenzai Kita & Tenzai Nikko verkennen samen hun nieuwe huis.
Tenzai Minami houdt van kroelen en dutjes doen.
Tenzai Minami houdt van kroelen en dutjes doen.
Tenzai Mt. Fuji & Tenzai Ōsaki samen in de tuin
Ook Tenzai Mt. Fuji onderzoekt al zijn nieuwe huis, en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door zijn grote broer.

Nu eerst een korte welverdiende pauze, en we hopen in/na de zomer weer kittennieuws te kunnen delen met jullie.

Heb je interesse in een kitten? Stuur ons dan een mail met een korte introductie van jezelf om je toe te voegen aan onze interesselijst en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel!