Roll the camera! Meet nu onze ocicat kittens!

Het werd weer tijd voor de fotoshoot, en dat is altijd weer spannend. Ondanks dat we inmiddels weten hoe we de kittens enigszins stil krijgen voor de camera is het toch elke keer weer anders. Het tijdstip van de dag, hebben ze net gegeten/geplast/gepoept, hoe zitten ze in hun vel. Kortom, is het de ‘ik-luister-niet-naar-je-en-doe-lekker-wat-ik-wil’ modus, of de ‘hey-wat-een-interessant-bewegend-veertje-heb-je-daar’ modus. Dat is altijd maar de vraag. En dan hebben we ook nog de Yuuna of Ichiko flashbomb. (Dat wil zeggen dat ze steeds PONTIFICAAL in beeld komen staan, zo van ‘jij foto’s maken? eerst betalen vriend’).

Maar het is gelukt! en wat zijn ze weer leuk. Elke dag genieten we weer van deze eigenwijze pluizenbollen.

Tenzai Kiyomi
Tenzai Kiyomi heeft het poseren snel onder de knie.

Als eerste is dit Tenzai Kiyomi. Echt een kroelkont, en doet alles voor snoepjes. Dus ook poseren voor de camera. Kiyomi is vaak lekker druk, rent graag haar pootjes onder haar lijf vandaan, en speelt graag met haar broer.

Tenzai Kitaro
Tenzai Kitaro is de stoere jongen van het stel.

Dan is er Tenzai Kitaro, een stoere kater die graag zijn aandacht opeist. Ligt heel graag bij zijn grote zus Ichiko, en houdt heel erg van natvoer.

Tenzai Kameko
Tenzai Kameko kijkt graag de kat uit de boom.

Dan is er Tenzai Kameko, een heel slim poesje die graag haar broer en zussen voor laat gaan bij nieuwe dingen, maar als ze eenmaal weet hoe het werkt, dan gaat ze helemaal los, de slimme meid.

Tenzai Ichiko & Yukiko
Tenzai Ichiko & Yukiko

Tot slot stellen we in de reeks aan jullie voor, Tenzai Yukiko. Deze chocolate-silver poes zal voorlopig bij ons in de groep blijven om te kijken of ze geschikt is voor nakomelingen. Is het geen schatje?!

Heb jij na het lezen van dit blog interesse in een of meerdere kittens?
Stel je dan in een mailtje aan ons voor, en dan nemen we snel contact met je op!

Comments (2)

Geen reacties mogelijk.