Fijne dagen!

Afgelopen jaar hebben we weer een aantal mensen ontzettend blij mogen maken met een maatje voor het leven. Hele mooie momentjes om op terug te kijken. Ook is er veel veranderd in de cattery. Zo heeft Ichiko het stokje overgenomen van – onze rots in de branding – Yuuna. Daarnaast hebben wij besloten om Yukiko Yodobashi te houden in onze Tenzai familie, en heeft Yuki plaatsgemaakt voor Riku. Yuki woont nu heerlijk rustig in een mooi groot huis bij een heel lief baasje. Ook is Momo verhuisd naar een fijn forever home waar heel goed voor haar wordt gezorgd en het aan niets ontbreekt. Ja, heel wat ontwikkelingen dus, maar bovenal hele fijne.

Hele fijne dagen!

En dat is niet het enige, het is nog pril… Maar, het schijnt dat Ichiko zwanger is van haar eerste nestje!

We houden haar goed in de gaten, en zorgen dat ze alle aandacht en liefde krijgt die ze nodig heeft. En hopelijk… hebben we binnenkort dan ook weer leuk nieuws met jullie te delen!

Voor nu willen we iedereen hartelijk danken voor alle leuke berichtjes, foto’s, video’s en uiteraard jullie interesse. Wij willen je fijne dagen wensen, en een gelukkig nieuw jaar!

Tot snel!