Hele fijne dagen!

Het is voor velen een jaar om zo snel mogelijk af te sluiten. Buiten het hele Covid verhaal, een jaar van onzekerheid en veelal behelpen. Veel thuiswerken, weinig ontspanning buiten de deur, laat staan vakanties. Ook een jaar waarin wij op een tragische manier Ryo verloren door een noodlottig ongeluk.

Maar ook een jaar met mooie momenten waarin we een aantal mensen ontzettend gelukkig hebben gemaakt met onze kittens. Niet alleen de nieuwe eigenaren van de nestjes van Momo en Yuuna, maar ook het ‘vaste panel’ kittenbezoek (allemaal netjes op 1.5m afstand natuurlijk) dat toch altijd weer staat te trappelen om te komen kijken. Een jaar waarin we veel hebben kunnen klussen in huis waardoor zowel wij als onze katten een nog betere leefomgeving hebben gecreëerd. Bovendien hoor je ze ook niet klagen dat wij zoveel thuis zijn, die aandacht vinden ze fantastisch! En om je ‘kinderen’ te zien genieten van jouw aandacht, dat geeft ons ook weer energie in deze soms moeilijke tijd.

We willen iedereen weer bedanken voor alle lieve berichtjes, foto’s, filmpjes, grapjes, noem het maar op! Fijn dat we jullie zo nu en dan mee kunnen laten genieten en een kijkje in de keuken geven bij onze cattery.

Merry Christmas!
Merry Christmas!

Voor nu sluiten we langzaam het jaar af, en gaan er in 2021 weer een knallend jaar van maken! Houd onze website en socials goed in de gaten want wie weet komt er zeer binnenkort weer groot nieuws….

De allerbeste wensen, en blijf gezond!

Maud & Marcus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *