WOW! Dat zijn er enorm veel!

Afgelopen week zijn Yuuna en Momo beiden bevallen van een prachtig nestje kittens, JEEYYY!! En wat zijn het er veel, OMG! De verwachtingen waren na eerder kleine nestjes, niet heel hoog gespannen, maar nu weet Yuki eindelijk hoe het werkt… OEPS!!!

Een van de eerste foto's die we maakten van het nestje van Momo.
Een van de eerste foto’s die we maakten van het nestje van Momo.

WOW! Dat zijn er enorm veel! Wanneer mag ik ze komen knuffelen? Ik vind ze altijd zóóó lief 🙂

Julia – onze favoriete kittenknuffelaar

Dus de komende tijd zullen we alle hens aan dek hebben om onze moedertjes te ondersteunen waar dat nodig is. Inmiddels zijn ook alle voorbereidingen getroffen om onze woning te verbouwen tot kittenvriendelijk ‘speelpaleis’ dus ze kunnen straks helemaal los gaan. De komende tijd zullen we uiteraard meer delen via de website en onze socials, dus houd deze dan ook goed in de gaten!

Een van onze belsessies met Julia en de kittens.
Een van onze belsessies met Julia en de kittens.

Ons nichtje Julia volgt alle ontwikkelingen maar al te graag via onze videobelsessies. Het eerste wat ze zei was WOW! Dat zijn er enorm veel! Wanneer mag ik ze komen knuffelen? Ook de weegmomenten van de kittens volgt ze op de voet. Onze dierenarts in spé. 🙂

Onze interesselijst is de afgelopen tijd behoorlijk gegroeid, dus hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd eindelijk weer mensen blij gaan maken!

Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *