Yes! Coco (Ren) heeft een nieuw thuis!

Vandaag was het zover. Onze Ren, kersvers omgedoopt tot Coco ging vandaag naar zijn nieuwe thuis. Een klein uurtje rijden richting de zee (altijd goed natuurlijk) net onder O, O, Den Haag werden wij drietjes heel warm ontvangen met koffie en een heerlijke plak speculaascake. Toen het reismandje open ging sprong Coco er meteen uit op avontuur. Overal werd gesnuffeld, en wist meneer direct alle ‘gevaren’ aan te wijzen. Verse bloemen gevolgd door een interessant bungelende elektriciteitsdraad. Het zijn net detectives, die dan even laten zien wat je nog moet aanpassen om het helemaal cat-proof te maken in huis. Heel handig!

Zijn mede-huisgenoot Loulou, een Chihuahua dame op leeftijd moet nog wel even wennen aan zo’n druk onbesuisd beestje. Bibberend en af en toe even de tandjes laten zien geeft ze te kennen dat ze dat ze nog niet helemaal toe is om haar huisje met Coco te delen. Wat wil je ook, al die tijd dat hele paleisje en aandacht voor jezelf, en dan komt daar ineens zo’n harig ‘mormel’ dat alle aandacht krijgt. Máár, onze ervaring leert dat de Ocicat prima met hondjes samen gaat, van groot tot klein. Dus dat gaat helemaal goedkomen.

Poseren voor de camera.
Poseren kan meneer wel, klein fotomodelletje.

Na een plasje te hebben gedaan op de vers geïnstalleerde hypermoderne automatische kattenbak sjeesde hij de woonkamer door. Spelend met speeltjes en meteen eten, ja want liefde gaat ook bij katers door de maag 🙂

Toen werd het tijd om af te sluiten en de glunderende nieuwe eigenaren van Coco te laten genieten van die eerste dag. Want die is toch altijd heel speciaal. Net een beetje sinterklaas of kerstavond – dat gevoel. En dat al in Oktober! Genieten toch?!

Lekker slapen in zijn nieuwe mandje.
Lekker slapen in zijn nieuwe mandje.

Inmiddels zijn de eerste foto’s en filmpjes al binnen, en daar genieten wij dan weer enorm van. Ja, ondanks het smetje van zijn broertje Ryo, is het uiteindelijk toch een heel mooi verhaal geworden.

Wordt vervolgd…

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *