De grote kitten-verhuizing is eindelijk begonnen.

Daar is ie dan, de grote dag. De dag dat (een aantal van) de kittens gaan verhuizen. Iets waar de nieuwe eigenaren ál die lange weken op hebben zitten wachten. Poehee! Dat was me een marteling, dat wachten…
Voor ons geldt dat ook stiekem wel een beetje hoor. Want dat zoveel kittens bergen tijd en energie kosten is nu toch wel duidelijk. Maar dat hebben we al die weken wel vol liefde voor ze gedaan.

Kattenmandje voor een Ocicat kitten dat gaat verhuizen.
Het eerste mandje staat klaar voor Tenzai Ōsaki om naar zijn forever home te verhuizen.

We hebben er voor gezorgd dat al die mondjes elke dag goed gevoed werden, al die pootjes elke dag genoeg beweging kregen, en al die kopjes genoeg aaitjes. Ze hebben alle ‘trainingen’ met vlag en wimpel doorstaan. Van de ‘muziektest’ tot de ‘verbouwingstest’ tot de ‘stofzuigertest’ en niet te vergeten de ‘kleine kinderen test’. Ze zijn zo gesocialiseerd dat ze nergens bang meer voor zijn, en dat is wel fijn om te weten.

Ocicat kitten Tenzai Itō.
Ook voor Tenzai Itō gaat er vandaag een nieuw hoofdstuk in zijn leven beginnen.

Het zal de komende tijd een stuk rustiger zijn in huis, en dat zal wel even wennen zijn. Aan de andere kant blijft er ook nog wat bij ons ‘plakken’ om #TeamTenzai te versterken in de toekomst. Dus van de kittenstreken zijn we voorlopig niet af!

We willen iedereen weer bedanken voor de interesse in onze kittens, onze cattery en ons als persoon. We vinden het ontzettend leuk om jullie leuke en positieve berichtjes te ontvangen. En soms ontstaan er zelfs échte vriendschappen via de cattery. Dat is iets wat we niet per definitie nastreven, maar wel echt een fantastische bijzaak vinden. Want het allerbelangrijkst blijft voor ons dat we mensen blij mogen maken met lieve, leuke, gesocialiseerde en gezonde kittens.

We nemen nu even een kleine ‘break’ en hopen jullie over niet al te lange tijd weer te informeren over onze plannen.

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *