Een tussentijdse update van onze schatjes

We zitten inmiddels bijna in week 9 en zijn aan het aftellen. Dat aftellen geeft een dubbel gevoel, want je weet nu dat de eindstreep in zicht is. Die enorme klus om al die schatjes te socialiseren, op tijd te voeden, alles schoon te houden en enorm veel liefde en aandacht te geven. En tegelijkertijd zal het over een aantal weken wel héél stil in huis zijn (mits de twee mama’s niet weer krols worden ;)). Je gaat dan toch de streken en unieke karaktertjes van ze missen. Dat laatste word gelukkig snel goedgemaakt met de wetenschap dat onze ‘screening’ goed is verlopen en dat we allemaal weer leuke, lieve en zorgzame nieuwe baasjes hebben gevonden die serieus hebben nagedacht over wat het houden van een Ocicat eigenlijk inhoudt. Want, dat het geen gewone ‘huis-tuin-en-keuken’ katjes zijn, dat moet voor iedereen inmiddels duidelijk zijn.

En zoals we straks kunnen zeggen wanneer ze allemaal netjes zijn afgeleverd; Gelukkig hebben we de foto’s nog!

En die foto’s willen we dan ook graag met iedereen delen. Hieronder ‘een greep uit ons assortiment’.

Ocicat kittens Tenzai Happō & Fujimi
Tenzai Happō & Fujimi
Ocicat kitten Tenzai Nara
Tenzai Nara
Chocolate Silver Ocicat Kitten
Een poesje dat bij ons gaat blijven (De naam zijn we nog druk in overleg over)
Ocicat kittens Tenzai Shinjō & Ōshū
Tenzai Shinjō & Ōshū

Let op! Momenteel zijn al onze kittens gereserveerd en de interesse was, en is enorm. We adviseren je dan ook om voor toekomstige nesten jezelf in te schrijven op onze kittenwachtlijst. Stuur een mail via ons contactformulier samen met een korte introductie over jezelf en je thuissituatie en dan nemen we snel contact met je op.

Reacties (1)

  1. Ontzettende mooie en leuke kittens,die verblijven in een heerlijke plek.Alle aandacht gaat naar de verzorging van de kittens.tijdrovend maar met veel liefde en plezier worden ze groot gebracht.Werkelijk een genot om naar al die fotomodellen te kijken.😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *