Uit het oog, maar zeker niet uit het hart!

Maud & Momo (桃)
Afgelopen zaterdag heeft het laatste ocicat kitten ons nest verlaten. De gevoelens die bij ons momenteel overheersen zijn vooral trots en dankbaarheid. Trots dat we een prachtig en gezond nestje kittens hebben grootgebracht en ook dankbaar dat we zulke lieve en leuke mensen hebben mogen ontmoeten. We houden momenteel met alle trotse nieuwe eigenaren contact over de voortgang van het nieuwe hoofdstuk in hun leven en zullen hen bijstaan voor eventuele vragen. En wat is het toch genieten als we weer een filmpje of foto gestuurd krijgen over wat het kitten nu weer voor grappigs heeft uitgespookt. En dan weer een berichtje te ontvangen hoe blij ze zijn met hun keuze en hoe goed het gaat met de andere huisdieren.

Sommige mensen fokken om er aan te verdienen, maar wij kunnen echt zeggen dat het voor ons gaat om het verhaal. De hele rollercoaster die daarmee gepaard gaat is voor ons onbetaalbaar geweest. We hebben de afgelopen maanden ontzettend veel geleerd, en zijn heel blij dit avontuur te zijn aangegaan. Het was de moeite meer dan waard!

We proberen de komende tijd deze website te blijven updaten met verhalen en, er komt nog meer aan waarover je in een volgend blogbericht meer kunt lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *