Tenzai Kattenspeeltjes

Eindelijk is het dan zover, we zijn er al een tijd mee bezig. Maar vanaf vandaag is het mogelijk om originele handgemaakte design kattenspeeltjes te bestellen voor jouw Ocicat, of welk ander ras je ook hebt natuurlijk. We waren eerlijkgezegd een beetje klaar met de bonte verzameling aan kleuren kattenspeelgoed in huis, want zeg nou zelf; als je een mooie strakke inrichting hebt en je bank en stoelen liggen vol met fluoriserende muizen en balletjes, dat je daar niet heel vrolijk van wordt (Nou ja, als dat wel zo is, ook goed!). In de natuur lopen er ook geen roze of knalgele muizen met rode ogen rond, en je kat gaat er uit onze ervaring echt niet sneller mee spelen. Dus, tijd voor wat anders!

Onze kittenkopers van yuuna’s laatste nestje waren een testcase voor het nieuwe speelgoed, en zij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en het design. Nu hebben we besloten deze speeltjes ook beschikbaar te maken voor ‘het grote publiek’. Vanaf nu introduceren we elke maand een nieuw speeltje.

Deze maand zijn dat de Tenzai hemp cat balls:

Tenzai Hemp cat balls
Tenzai Hemp Cat balls (€9,95)

Set van 2 balletjes henneptouw waarvan 1 met echte veertjes en een zonder.

Heb je interesse in ons speelgoed en wil je een bestelling plaatsen, maak dan gebruik van ons contactformulier en wij zorgen dat jouw kat(ten) snel kunnen spelen met onze speeltjes.

Reacties (1)

  1. Wat goed zeg! Eindelijk speeltjes die ook voor de eigenaars van katten in huis rond mogen slingeren! Succes met dit mooie product??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *