Ryō en Ren op de foto

Vanavond was het zover. Beide heren moesten even goed voor de camera poseren. En dat gaat natuurlijk het beste wanneer ze net een dutje hebben gedaan, want dan moet het een en ander nog worden opgestart. Anders is er geen beginnen aan, al die indrukken overal. Geen wonder dat Momo en Yuuna soms een hoge plek opzoeken en neerkijken op het circus dat zich op de begane grond afspeelt. Lekker veilig van grijpgrage kittennageltjes (welke vanavond overigens voor het eerst zijn geknipt).

Ja het is leuk hoor, kittens, maar een gloednieuwe leren bank houdt geen jaren stand, zo ver zijn we al. Al worden we wel steeds inventiever in het huis kitten-proof maken. Misschien dat we er ooit nog een boek over gaan schrijven…

Welnu, genoeg kletspraat. Hier de portretjes van onze heerlijke pluizenbollen. Wat zijn ze toch om op te eten!

Ocicat kitten Ryō.
De eigenwijze blik van Ryō.
Ocicat kitten Ren.
Een geboren fotomodel, onze Ren.
Ocicat kittens Ryō & Ren.
Ryō & Ren samen op de set.

Heb je interesse in een kitten? En denk je dat jij het juiste baasje bent voor een (of meer) van onze schattige pluizenbollen, schrijf je dan in voor onze wachtlijst. Vul het contactformulier in op onze contactpagina aangevuld met een korte introductie van jezelf, gezinssamenstelling (incl. huisdieren) en we nemen zeker contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *