Ocicat kittens verwacht!

De titel van deze blog verklapt het al; Yuuna is drachtig! Dus we verwachten Ocicat kittens!

In januari was Yuuna weer flink krols, bij Ocicats gaat dat vaak gepaard met heel veel lawaai, dus vonden wij het nu tijd om haar te laten dekken.
Ze is ruim 3 dagen gaan logeren bij de dekkater, dat vonden wij best wel spannend en lang. Dus we waren dolblij toen we haar weer konden gaan ophalen.

Nadat ze thuiskwam is ze nog een paar dagen krols gebleven en toen dat eenmaal voorbij was, moesten we afwachten…en wachten duurt lang 🙂
Na ongeveer 2,5 week zagen we de tepels van Yuuna langzaam groter en rood worden, toen hadden we voorzichtig het vermoeden dat ze drachtig was!

Bij schijnzwangerschap zie je ongeveer dezelfde veranderingen, dus we hebben het nog even voor ons gehouden. Totdat we vorige week zagen dat Yuuna haar buik langzaam dikker werd, nu weten we het zeker. Mensen die Yuuna niet kennen, zal het nu nog niet opvallen. Yuuna is altijd een elegante, slanke dame, dus een beetje dikkere buik valt voor buitenstaanders niet direct op.

De nodige spullen voor de bevalling en de kraamtijd zijn geregeld. Denk hierbij aan de werpkist, een warmtematje, onderleggers, babybrokjes, enz enz.
In de tweede helft van maart verwachten we de ocicat kittens van Yuuna, tot die tijd kunnen we de laatste dingen in huis regelen en afspraken maken met de dierenarts.

Ocicat-Yuuna-playing

 

 

Wil je meer lezen over onze Ocicats?
Lees dan het hoofdstuk ‘Onze Ocicats‘.

Heb je interesse in een kitten?
Kijk dan op onze ‘Ocicat kittens‘ pagina en meld je vrijblijvend aan voor onze wachtlijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *